Välj bil

Återförsäljarinformation

Bli Performance-Partner nu

Anledningar att bli återförsäljare

Patentsystem

Dra nytta av vår patenterade chiptuningteknik och lösningar. Som bland de ledande tillverkarna utvecklar våra ingenjörer ständigt effektiva och fungerande lösningar.

Rättvisa återförsäljarvillkor

Passa på att skapa ett starkt partnerskap. Kombinationen av hög produktkvalitet, produktinnovationer och rättvisa inköpsvillkor gör det också möjligt för dig att konkurrera konkurrenskraftigt på marknaden.

Enkel programmering | Enkel frakt

Optimerade arbetsflöden i försäljnings- och leveransprocessen minimerar lager- och svarstider. Detta sparar kostnader och ökar effektiviteten.

Anslutning till vår bildatabas

Tack vare den direkta anslutningen till vår centrala bildatabas drar du ständigt nytta av vår nya och fortsatta utveckling.

Bli en del av vårt återförsäljarnätverk nu - för ett bra partnerskap!

Individuellt stöd

Vi är här för dig. För frågor om försäljning, frakt, installation och support står vårt team av experter med många års erfarenhet till ditt förfogande.

Fakta och siffror

225

Världsomspännande återförsäljarnätverk

Idag arbetar många återförsäljare med CPA dagligen för att göra chiptuningprodukter ännu bättre.

10.000

nöjda kunder

Våra produkter är starkt baserade på kundnyttan och det är det som gör daglig användning till en positiv upplevelse.

200.000

Sålda moduler

Med mer än 200.000 sålda moduler är vi stolta över att fortsätta erbjuda tuning av hög kvalitet till de senaste bilarna.

Skicka registrering som återförsäljare

Faktureringsadress


Leveransadress

Utdrag ur bolagsverket / Ladda upp företagsregistrering

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.