Välj bil

Citroen C4 Cactus (II) PureTech 110

Överdådig SUV i CPA testet

Individuell programvarautveckling i CPA testet för Citroen C4 Cactus. Den franska biltillverkaren erbjuder med C4 Cactus en SUV i den nedre medelklassen. Citroen synas vid första anblicken strax på grund av sin ovanliga karossen. Insidan förnimmar vi som överskådlig och ordentlig. Touch-displayen övertar de mesta funktionerna. Därför bortfaller många strömbytare och en lätt betjäning blir möjlig. Så lätt och intuivitv kan också betjänas CPA Connective System. Enkelt välja den önskade kraftnivåen över PedalBox:en på insidan och den vidarebefordrar inställningen till PowerBox Nitro. Så kan du aktivera de ytterligare 29 HK och förena dem perfekt med gaspedaltuningen. Vi är begeistrade av vår chiptuning för Citroen C4 Cactus.

Resultatdiagram Citroen C4 Cactus (II) PureTech 110
29.05.2019

Citroen : Ytterligare testning

12.06.2018
  • Citroen Jumper 2.2 HDi

Med CPA PowerBox:en når din Citroen Jumper 2.2 HDi upp till 26% mer kraft. Kraften kan ökas till upp till 165 HK och 403 Nm och förbrukningen kan också influeras positivt.

18.12.2015
  • Citroen DS3 1.6 THP 165

CPA Chiptuning kunde avsluta ett vidare test framgångsrikt och nå en imponerande kraftökning hos Citroen DS3. Övertyga dig själv av resultaten och bestämma dig för Chiptuning från CPA.

18.12.2015
  • Citroen DS3 HDi 110 FAP

Bestämma dig för en PowerBox från CPA för att nå en kraftökning av 29%. Du ska vara begeistrad av resultaten av CPA PowerBox:en.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.