Välj bil

Gaspedaltuning för elbilen från USA

Tesla Model S 90D

Hos CPA sätter vi fokussen om kontinuerlig vidareutveckling, så att vi är alltid angelägen om förbättra också framåtblickande driftkoncept som elrörligheten. Därför har våra ingenjörer utvecklat PedalBox:en för Tesla Model S 90D. Den 524 HK starka elmotorn erbjuder ett maximal kraftmoment av 660 Nm. CPA utrustar Tesla med en PedalBox som lyftar den ändå råa accelerationen till en ny nivå. Gaspedaltuningen ser om en vanvettig acceleration och får att hjärtat av varje åkare slår snabbare. PedalBox:en från CPA kan justeras till varje godtycklig situation tack vare olika modi, från sportig till bekväm.

Resultatdiagram Tesla Model S 90D
02.07.2018

Tesla : Ytterligare testning

26.10.2018
  • Tesla Model X P100D

Tesla Model X spelar i samma liga som Q7, GLE och X5, men är helt elektriskt framdrivat. CPA PowerBox:en ser om en även råare gasmottagning, med fjärrkontrollen har du olika modi till hands.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.