Välj bil

I testet: Ford Fusion 2.0 EcoBoost

Mer boost med vår CPA PowerBox

Den lilla fyracylindern får tack vare Chiptuning Ford Fusion EcoBoost hyfsad ånga. Eftersom att motorerna var utvecklad motsvarande downsizing-principen var vi mycket överraskade att vi kunde nå så mycket ytterligare kraft från ett sådan fartyg. Stolta 55 hästkraft och 24% kraftmomentökning kunde vi hämta fram det här lilla vrålåket. Vi tycker att den här bilen förenar elegans, sportighet, dynamik och uttrycksfullhet. Eftersom sitt yttre är också ett riktigt blickfång med sin lite långdragen motorhuv och framstrålkastarna som ser bister ut.
Därför är CPA övertygad av Chiptuning Ford Fusion EcoBoost. Är du intresserad? Så testa det och häpna.

Resultatdiagram Ford Fusion (Europe) 2.0 EcoBoost
22.10.2015

Ford : Ytterligare testning

14.10.2021
  • Ford Transit Connect 2.0 TDCi

Under det intensiva långtidsproveet utvecklades en motorspecifisk programvara för Mercedes B-klassen (W246) B220 CDI. Säker chiptuning med CPA PowerBox.

11.06.2019
  • Ford Galaxy III 2.0 EcoBlue

Om du åker på semester med familjen rekommenderar vi för en avspänd resa vår CPA Connective System för din Ford Galaxy. Välja efter behov olika kraftnivåar för att vara på drift bekvämt och soppasparsamt eller sportigt.

12.03.2021
  • Ford Transit/Tourneo Courier 1.0 EcoBoost

Motorspecifisk chiptuning för Ford Transit / Tourneo Courier 1.0 EcoBoost och CPA PowerBox för kraftökningen. Testa den enkomt utvecklade chiptuningen för att kunna glädja dig över en kraftökning.

30.06.2015
  • Ford Mondeo V 2.0 Duratorq TDCi

Mer kraft med PowerBox från CPA. Motortuning för Ford Mondeo 2.0 TDCI från CPA Chiptuning.

26.04.2019
  • Ford Focus III (DYB) 1.5 TDCi

Vi rekommenderar CPA ConnectiveSystem för Ford Focus III (DYB) 1.5 TDCi. De olika kraftnivåarna och det ändrade svarbeteendet av gaspedalen bringer nytt körskämt.

16.03.2021
  • Ford Kuga II 2.0 TDCi

CPA PowerBox, PedalBox och ConnectiveSystem för Ford Kuga II 2.0 TDCi för kraftökning och för gaspedaltuning. Beslut dig för CPA Performance och testa kraftökningen idag.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.